Saturday, February 20, 2016

UiTM Master registration day 2016


Layan gambar je senang
registration date and day for uitm 2016 masters

Ikut jadual start registration jam 9 tapi aku buat langkah bijak dengan datang pukul 10 dekat kampus induk uitm shah alam. nasib aku betul cuma kalau tau hari tu aku datang lewat sikit lagi pun ok pukul 11.30 pun ok sebab registration sekejap je kalau document semua dah prepare awal dan dah siap semua, dalam 1/2 jam boleh settle

aku masuk dewan datc (dewan tuanku chancellor) dalam pukul 10.30 pagi and dalam pukul 11 lebih sikit dah setel register, siap ambil gambar utk student card

nak tak nak terpaksa juga la tunggu sampai petang sebab ada sesi briefing regarding master and doctoral program hari ni pukul 1.45 petang

by waiting to kill time aku decide keluar uitm pergi cari lunch dulu dekat kedai 5 ringgit kat seksyen 7, nama kedai tu restoran ummi. amik la lauk apa dengan sayur kena 5 ringgit je. haha

settle makan bagi makanan turun kejap pukul 1.15 macam tu aku gerak balik masuk uitm terus ke dewan datc semula lepak kat bahagian atas tu sebab ada kerusi boleh sandar, hajat nak lelap sekejap sebab ada masa lagi tapi mata tak dapat nak pejam sebab bukan time tidur pun

ngam pukul 1.45 petang pengerusi majlis start acara petang iaitu briefing pasal institute of graduate studies (IGS) dan juga pasal perjalanan course ni of course.

dalam pukul 2.30 settle dan memang ikut timing terus dah majlis tutup dan boleh bersurai, sebelum blah boleh collect student card dah

lepas tu terus chow chin caw

1 comment:

Azyani Azlan said...

Assalamualaikum, hai . Saya, Nurul. Saya nk tanya, cemana eh subjek nii best tak? Information Management kan ? Scope dia macam mana eh ? Sebabnya, sy konfius either IS or Km utk sambung master. btw, sy nk sambung master juga bulan 9 nii. insyaAllah. dh alang2, saya ternampak post ni, saya nk tanya juga pendapat . hihihi . >.<