Tuesday, October 23, 2012

class dah mula dah

aku rasa sem ni yang paling kusut sekali
assignment pun boleh tahan tough gila
paling tough

grrr

Tuesday, August 7, 2012

uitm course registration

kata boleh start register 4hb tapi ni dah 7hb dah ni
kang lambat register salahkan student
kelam kabutkan student kata dah nak due date
sapa lambat register ckp tak boleh continue
tapi bila masuk system tak boleh register pun
apa kess??


Friday, August 3, 2012

thank you google

result dah keluar



sesungguhnya result uitm aku dah keluar siang tadi
mula2 kawan2 semua dah kecoh
sekali aku cek emel aku tengok tak ada pun
rupa rupanya ada terselit dalam spam section

dengan lafaz Bismillah aku pun pelan pelan klik link tu
dan.....

Alhamdulillah
lulus semua

masih boleh dapat meneruskan perjuangan lagi next semester