Tuesday, April 29, 2014

Suasana dalam class

Mcm ni la rupa dalam class

Assignment

Mcm biasa student mcm ni la kan asik mengadap assignment

Tuesday, October 23, 2012

class dah mula dah

aku rasa sem ni yang paling kusut sekali
assignment pun boleh tahan tough gila
paling tough

grrr

Tuesday, August 7, 2012

uitm course registration

kata boleh start register 4hb tapi ni dah 7hb dah ni
kang lambat register salahkan student
kelam kabutkan student kata dah nak due date
sapa lambat register ckp tak boleh continue
tapi bila masuk system tak boleh register pun
apa kess??